tirsdag 20. desember 2011

Ei lita saksopplysning...

I lys av dei siste dagers mediehurlumhei finner eg det på sin plass å komme med et aldri så lite innlegg. I ei nettsak på Firdaposten i dag blir det referert til eit leserinnlegg fra Høgremedlem Erlend Bøe. Han meiner at eg ikkje bør klage på Jacob Nødseth sine uttalelser i bystyret fordi eg her på bloggen omtaler medlemmer i bystyret og blandt annet skriver om kva dei har på seg.
Etter mitt syn har desse to tingene svært lite med kvarandre å gjør. Det som blir sagt på bystyrets talerstol er noko heilt anna enn det som blir skrevet på en privat jenteblogg som har som formål å ha eit humoristisk syn på livet i bystyret.
Dersom eg eller Karianne hadde stått på talerstolen og kåra dagens outfit, dagens ivrigste taler og dagens sitat, så hadde det vore svært useriøst og eg håper vi i så fall hadde blitt klubba ganske fort.

MEN dersom noen føler seg uthengt, fornærmet eller sjikanert her på bloggen, så ber eg vedkommende snarest ta kontakt med oss slik at vi får fjernet innleggene det gjelder. Vår intensjon med denne bloggen er så absolutt ikkje å henge ut noen.

Siden Erlend Bøe sitt leserinnlegg ikkje blir offentleggjort før i torsdagsavisa kan eg ikkje komentere det noko meir no, men om eg finn grunn for å kommentere det noko meir så kjem eg til å gjør det.

Kos dere videre med juleforberedelsene og husk: Dersom du ikkje mot formodning har tenkt å tilbringe jula inne i eit skap eller nede i ei skuff, så treng du ikkje å skure der...

2 kommentarer:

  1. Jeg syns ikke at bloggen din er så veldig sjikanerende, men så har jeg da også målbåret en liberal holdning i dette spørsmålet.

    SvarSlett
  2. Er dere valgt inn i bystyret som slarvekjerringer eller som representant for folket? At to bystyrerepresentanter ser det som si oppgåve å kåre "dagens outfit" eller "dagens frisyre" på andre bystyrerepresentanter - som er i salen for å diskutere politikk, ikkje for å gå på en privat catwalk for en privat blogg - er vel så lavpanna som det går an å bli. /Irene Grøneng

    SvarSlett